Logo Koopman
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Kijk ook op onze eigen site

Facebook Koopman

Keukens

Keukens

Keukens
05.jpg
20090414-_MG_3648-Edit.jpg
20090422-_MG_5071.jpg
04.jpg
IMG_1178.jpg
07.jpg
DSCN5575.jpg
DSCN5580.jpg
DSCN5577.jpg
DSCN5576.jpg

Uw persoonlijke keuken specialist in Enschede

De keuken is vaak het hart van uw woning. En dus is het des temeer belangrijk dat het ontwerp van uw keuken aansluit bij uw persoonlijke smaak en uw praktische wensen. Met 25 jaar ervaring op het gebied van keukens kunnen we met recht zeggen dat we naast badkamerspecialist ook keukenspecialist zijn. Een echt familiebedrijf gevestigd in Enschede, maar wij werken ook met veel passie in o.a. Hengelo, Losser en Haaksbergen om voor u het mooiste ontwerp te maken.

Ons bedrijf loopt altijd voorop in de nieuwste keuken en badkamertrends en ontwikkelingen. In onze showroom aan de Blekerstraat in Enschede vindt u het meest complete aanbod op het gebied van keukens, sanitair en tegels.

Diverse collecties keukens

Koopman Personal Design keukenstudio voert diverse series keukens, zodat iedereen kan slagen binnen de gestelde wensen en het budget. Wilt u een hoekopstelling, met of zonder bovenkastjes of juist een luxe kookeiland. Samen achter de schetstafel ontwikkelen we uw droomkeuken. Dus aarzel niet om een afspraak in onze showroom te maken. Onze eigen Personal Design selectie is een mooie serie met betaalbaar design. Het is een solide basis om even aan het drukte van alledag te ontkomen. Dat is pure luxe in deze tijd.

Koopman Personal Design in Enschede wil onderscheidend zijn. Vanaf uw eerste bezoek tot en met de aftersales!!

Kookworkshop

De professionele keukentechniek dringt steeds meer door in de particuliere keuken. Om u alvast goed op weg te helpen hebben we in onze keuken- en badkamershowroom aan de Blekerstraat in Enschede plaatsgemaakt voor een volledig ingerichte keuken voorzien van alle denkbare apparatuur zoals diverse stoom- ovens, een tepan Yaki en warmhoudlades.

Deze ruimte gebruiken we om u voor de aanschaf duidelijk te informeren over de diverse mogelijkheden van de apparatuur, maar we bieden u ook de gelegenheid om deze zelf te gaan gebruiken tijdens een kookworkshop of kookcursus. Hierbij
 maakt u, onder leiding van de kok Peter Kok van het Restaurant de Oude Apotheek in Losser, zelf een diner met meerdere gangen klaar dat u vervolgens aan de gezellig gedekte tafel kunt nuttigen voorzien van bijpassende wijnen.

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Stuur dan snel een mail naar info@koopmandesign.nl.

Direct contact opnemen