Logo Koopman
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Kijk ook op onze eigen site

Facebook Koopman

Over Koopman Design

Koopman Personal Design | Over ons

Over Koopman Design
18.jpg
20.jpg
IMG_1040.jpg
IMG_1097.jpg
07.jpg
06.jpg

Persoonlijke aandacht, de naam zegt het niet voor niets

Koopman Personal Design is al 25 jaar een begrip in Enschede en omgeving. Het is een betrouwbaar familiebedrijf dat inmiddels door de tweede generatie geleid wordt. Onze naam zegt het al. We maken voor iedere keuken of badkamer een persoonlijk ontwerp dat past bij uw gezin en uw unieke wensen. Van de eerste schetsen tot de plaatsing en afwerking: alles wordt door ons zelf gerealiseerd waardoor we garant kunnen staan voor de perfecte realisatie van uw keuken of badkamer. Persoonlijke aandacht is daarbij de rode draad die door ons hele bedrijf heenloopt.

Creativiteit op en top!

Elke keer proberen we de meest creatieve oplossing te vinden waardoor de ruimte optimaal benut wordt, maar uw huis ook de uitstraling krijgt die bij u past. Wij zijn altijd op zoek naar de beste combinatie van plezier, comfort en duurzaamheid. Hoogstaande kwaliteit, volop ideeën en suggesties... Al deze kenmerken zijn van toepassing op Koopman Personal Design uit Enschede. Maar het belangrijkste waar Koopman voor staat is ‘personal design’: u krijgt altijd uw unieke keuken of badkamer, die precies is afgestemd op uw individuele wensen!

Inspiratie in onze ruime showroom

Onze keuken- en badkamershowroom bevindt zich net buiten het centrum van Enschede. Daar vindt u op maar liefst 750 m2 diverse complete badkamer- en keukenopstellingen, zodat u zich uitgebreid kunt oriënteren. Kom inspiratie opdoen in onze ruime showroom! Naast de bekende fabrikanten op keuken- en badkamergebied, leveren wij ook een aantal specials, die wij speciaal voor u importeren of laten maken. Vanzelfsprekend kunt bij ons ook terecht voor de levering van vloertegels en voor de vervanging van inbouwapparatuur in uw huidige keuken.

Koopman Personal Design werkt in de ruime omtrek van Enschede

Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. Koopman Personal Design heeft in de afgelopen jaren heel veel badkamers en keukens gerealiseerd in o.a. Losser, Hengelo, Overdinkel en Haaksbergen.

Puur genieten

Als de verbouwing achter de rug is en de stofwolken zijn opgestegen, laten we de laatste stap met het grootste genoegen aan u over: het genieten van uw nieuwe badkamer of keuken. Een welkome aanwinst, waarin u met veel plezier nog talloze uurtjes zult doorbrengen. En mocht er hier of daar toch nog een finishing touch nodig zijn, dan merkt u dat onze service niet ophoudt bij de plaatsing.

Neem nu contact op met Koopman Design Badkamers, Keukens en Tegels. Wij verwelkomen u ook graag in onze showroom. Bekijk hier de openingstijden.

Direct contact opnemen